Figurpakker – 71361 – LEGO Super Mario

DKK 29,95 inkl. moms

• Fans kan udvide deres LEGO® Super Mario™ univers med Figurpakker (71361). Hver pakke indeholder en sjov, bygbar figur og en actionklods, der giver forskellige interaktioner med LEGO® Mario™ figuren (medfølger ikke).
• Der er 10 unikke legetøjsfigurer at bygge, samle på og lege med i LEGO® Super Mario™ spil: en paragoomba, fuzzy, spiny, buzzy beetle, kugle-Bill, Bob-omb, eep cheep, blooper, peepa og et søpindsvin.
• Eventyr med Mario – startbane (71360), der indeholder LEGO® Mario™ figuren, er nødvendig for at få den fulde spiloplevelse. Når LEGO Mario hopper på disse figurer for at optjene mønter, reagerer han på forskellige måder.
• En figurpakke til legetøjssamlingen vil være en sjov og overraskende gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 6 år, og føjer nye spilmuligheder til deres LEGO® Super Mario™ startbane.
• Føj disse figurer til Eventyr med Mario – startbane, ombyg den, og kombiner den med LEGO® Super Mario™ udvidelsessæt for at skabe dine egne solomissioner og konkurrencer med venner og familie.
• Disse figurer bruger ikke batterier – føj dem til Eventyr med Mario – startbane for at få endnu mere actionfyldt gameplay. Hver pakke indeholder illustreret vejledning, der hjælper børn med at bygge selvstændigt.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 71361 Kategorier: , ,

Also bought together

this items could be interested for you

Brand

LEGO

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Figurpakker – 71361 – LEGO Super Mario”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *