LEGO Dots Energi armbånd 41912

DKK 49,95 inkl. moms

• Styrk dit barns kærlighed til kreative gør det selv-projekter med det bedårende sæt Armbånd med turtelduer (41912), der indeholder et justerbart bånd og 32 farverige mosaikker. Legen starter med udsmykning, så snart posen åbnes!
• Kreativt smykke til fremvisning! Børn kan styrke deres designfærdigheder og evner til selvudfoldelse, når de dekorerer det sjove armbånd ved at følge mønsterforslagene på emballagen eller finder på deres egne, friske look.
• De farverige mosaikker er fantastiske at skabe med i dette eller andre sæt som en del af nyt, fantasifuldt sjov. Børn kan også bruge mosaikker fra LEGO® DOTS pakken Ekstra DOTS – serie 1 (41908) til at peppe deres armbånd endnu mere op med seje ikoner.
• Alle fans af gør-det-selv og kunsthåndværk vil elske dette fantastiske sæt. Det fleksible armbånd og de farverigt udsmykkede mosaikker vil begejstre ethvert barn og være en oplagt gaveidé til jul, fødselsdag eller når som helst til drenge og piger fra 6 år.
• Lille og bogstavelig talt bærbart. Armbåndet er over 20 cm langt, og dermed er dette spændende og kreative gør det selv-sæt perfekt til unge designere, der gerne vil øve sig i deres kreationer og derefter gå rundt med deres yndlingsversion.
• Børns fantasi rummer ubegrænset sjov og kreativit

18 på lager

Varenummer (SKU): 41912 Kategorier: , , ,

Brand

LEGO

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LEGO Dots Energi armbånd 41912”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *