LEGO Classic 11008 Klodser Og Huse

DKK 179,95 inkl. moms

• Børn kan bygge 6 meget forskellige steder at bo og derefter blive kreative og bygge deres eget drømmehjem. Og bagefter? Med ubegrænset fantasifuld leg og sjovt fribyggeri kan alt lade sig gøre med dette alsidige legetøj.
• Dette sæt består af 270 elementer, der kan bygges til 6 steder at bo: et familiehus, et fyrtårn, en iglo, et slot, et lille hus og en vindmølle. Når børn går videre til at lave deres egne kreationer, udvikler de evner, der varer hele livet.
• Børn nyder at bygge og lege med deres modeller, og når de så designer deres egne kreationer, tager den fantasifulde leg virkelig fart! Klodserne og elementerne kan også kombineres for at gøre andet LEGO® legetøj endnu sjovere.
• Drenge og piger fra 4 år vil elske dette sjove byggesæt. Dette lærerige LEGO® legetøj er en ideel fødselsdags- eller julegave til børn med interesse for at bygge huse, vindmøller, fyrtårne og igloer.
• LEGO® Classic sættet Klodser og huse er en fremragende måde at introducere børn for kreativt byggeri på. Kombiner sættet med andre LEGO sæt for at få endnu flere muligheder.
• Bruger ikke batterier, så morskaben slutter aldrig! Den endeløse kreative leg drives udelukkende af børns fantasi – det styrker deres evne til kritisk tænkning og problemløsning og øger den

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 11008 Kategorier: , , ,

Brand

LEGO

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LEGO Classic 11008 Klodser Og Huse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...