LEGO Dots Energi armbånd 41919

DKK 49,95 inkl. moms

• Støt dit barns kærlighed til kreative gør det selv-projekter med det energifyldte LEGO® DOTS sæt Energi-armbånd (41919), der indeholder en justerbar rem og 32 friske og farverige mosaikker. Legen starter med udsmykning, så snart posen åbnes!
• Kreativt smykke til fremvisning! Børn kan styrke deres designfærdigheder og evner til selvudfoldelse, når de udsmykker det nemme gør det selv-armbånd ved at følge mønsteridéerne på emballagen eller finder på deres eget, unikke look.
• Mosaikkerne i dette sæt kan kombineres med andre sæt som en del af en sjov kunsthåndværksoplevelse. Børn kan også bruge mosaikker fra LEGO® DOTS pakken Ekstra DOTS – serie 2 (41916) til at peppe deres armbånd endnu mere op med søde nye stilindtryk.
• Alle fans af gør det selv-projekter og kunsthåndværk vil elske dette kreative sæt. Det fleksible armbåndslegetøj og de farverigt udsmykkede mosaikker er en spændende gaveidé til jul, fødselsdag eller når som helst til drenge og piger fra 6 år.
• Lille og bogstavelig talt bærbart. Armbåndet er over 20 cm langt, og dermed er dette spændende og kreative gør det selv-sæt perfekt til unge skabere, der gerne vil øve sig på deres designs og derefter gå rundt med deres yndlingsversion.
• Kraften i et barns fantasi rummer ubegrænset sjo

18 på lager

Varenummer (SKU): 41919 Kategorier: , , ,

Brand

LEGO

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LEGO Dots Energi armbånd 41919”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *