Tilbud

LEGO Friends 41424 Jungle redningsbase

DKK 749,00 DKK 649,00 inkl. moms

• LEGO® Friends er stolte over at støtte National Geographic Explorers, som bruger deres kreativitet, nysgerrighed og passion til at beskytte truede dyrearter i vores jungler, og hjælper med at skabe en bedre verden for os alle.
• Lad dyreglade børn begive sig ud på et LEGO® Friends eventyr, når de hjælper med at redde dovendyret fra skoven og bringe det tilbage til deres fristed i trætophuset med legesættet Redningsstation i junglen (41424).
• Dette legesæt med træhus indeholder 3 bygbare minidukkefigurer samt figurer af 2 elefanter og 2 dovendyr. Sejt tilbehør, såsom leg = etøjs-walkie-talkies, dyreredningsudstyr og en robotdrone, holder legen kreativ.
• Dette legesæt med redningsstation omfatter en klinik og et vagttårn, der er forbundet med en hængebro. Vennerne kan skynde sig ud på firhjulscrosseren for at redde et dovendyr, der sidder fast i et træ, mens hytten giver dem et sted at hænge ud.
• Børn fra 8 år vil se dette byggesæt med redningsstation som en tilfredsstillende byggeudfordring, der styrker deres evner. Det er en perfekt gave til fødselsdag eller en anden anledning til børn, der elsker at passe og pleje og lege med dyr.
• Trætophuset er over 28 cm højt og 31 cm bredt og er flot at vise frem. Børn kan udvide legen ved a

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 41424 Kategorier: , ,

Brand

LEGO

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LEGO Friends 41424 Jungle redningsbase”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...