LEGO Creator 31109 Piratskib

DKK 899,00 inkl. moms

• LEGO® Creator 3 i 1-sættet Piratskib (31109) inspirerer børn til kreativ leg med 3 modeller i 1: Et klassisk Piratskib, en rustik piratkro og en mystisk kranie-ø. Byg og ombyg for at holde legen i gang.
• En åben skattekiste af muligheder! Børn kan strække deres byggeevner og kreative færdigheder med det superdetaljerede piratskibslegetøj, besøge piratkroen for at få lidt at spise, udforske kranie-øen eller skabe en helt ny model.
• Dette sæt rummer 3 byggemuligheder: Et LEGO® Creator 3 i 1 Piratskib (31109), en piratkro eller en kranie-ø, der kan leges med alene eller kombineres med andre sæt. Sættet indeholder også 3 minifigurer, der giver ekstra legemuligheder.
• Alle fans af kreativ leg og sjovt byggeri vil elske dette fantastiske sæt. De detaljerede modeller af sørøverskibet, piratkroen og kranie-øen er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til drenge og piger fra 9 år.
• Bølgen blå kalder! Piratskibet er over 37 cm højt, 46 cm langt og 19 cm bredt, så dette spændende legetøj er fuldt af fantastiske detaljer og stort nok til seriøs leg individuelt eller i grupper!
• Med et barns fantasi er der nok til timevis af endeløst sjov! Legetøj uden batterier hjælper med at booste børns selvstændige leg og deres evner t

1 på lager

Varenummer (SKU): 31109 Kategorier: , , ,

Brand

LEGO

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LEGO Creator 31109 Piratskib”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...