LEGO DUPLO – Lynet McQueens Racerløbsdag 10924

DKK 269,95 inkl. moms

• Så er der racerløb for sjov med LEGO® DUPLO® l Disney og Pixar Biler legesættet Lynet McQueens racerløbsdag (10924). Det er det perfekte legetøj til at turbolade små børns fantasi og styrke deres udviklingsmæssige fordele.
• Lynet McQueen og Bumle fra Disney og Pixars Biler-film stimulerer små børns følelsesmæssige udvikling. Velkendte racerløbs- og vær = kstedsomgivelser inspirerer til endeløs og fantasifuld rolleleg.
• Uanset om de kører Lynet McQueen til en sejr i Stempel Cup-turneringen, trækker ham med Bumles lastbilkrog eller udfører reparationer i legetøjsværkstedet, udvikler børn finmotorikken, mens de udspiller endeløse og fantasifulde historier.
• Elementerne i dette legesæt er designet til at være nemme for små hænder at samle op, sætte sammen, ombygge og bruge kreativt. Sættet vil være en fantastisk gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til drenge og piger fra 2 år.
• Lynet McQueen er over 4 cm høj, 10 cm lang og 6 cm bred. Bumle er over 13 cm høj, 12 cm lang og 12 cm bred. Legesættet kan kombineres med andre LEGO® DUPLO® sæt for at få endnu mere sjov.
• Bruger ikke batterier. Den sjove rolleleg drives udelukkende af børns fantasi. Fysisk leg uden batterier stimulerer, engagerer og underholder – og låser op for utallige

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 10924 Kategorier: , , ,

Brand

LEGO

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LEGO DUPLO – Lynet McQueens Racerløbsdag 10924”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...