LEGO Creator Familieferie med campingvogn – 31108

DKK 749,00 inkl. moms

• LEGO® Creator 3 i 1-sættet Familieferie med campingvogn (31108) inspirerer børn til kreativ leg med 3 modeller i 1: En familiecamp = ingvogn med retrobil, autocamper eller fyrtårn. Byg og ombyg for at udvide legen uendeligt!
• Der er sjove muligheder rundt om hvert eneste hjørne! Børn kan strække deres kreativitet og byggefærdigheder med den detaljerede campingvogn og billegetøjet, hoppe i autocamperen og køre på ferie, besøge fyrtårnet eller bygge noget nyt.
• Med dette sæt får børn 3 muligheder for at lege: En LEGO® Creator 3 i 1 Familieferie med campingvogn (31108), en autocamper eller et fyrtårn. Sættet indeholder også 3 minifigurer og 3 klodsbyggede dyr, der gør legen ekstra sjov.
• Alle fans af kreativ leg og sjovt byggeri vil elske dette fantastiske sæt. De detaljerede modeller af campingvognen med retrobil, autocamperen og fyrtårnet er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til drenge og piger fra 9 år.
• Klar til eventyr? Modellen af campingvogn og retrobil er over 13 cm høj, 34 cm lang og 12 cm bred, så dette spændende actionlegetøj er fuldt af fantastiske detaljer og stort nok til seriøst feriesjov!
• Med et barns fantasi er der nok til timevis af endeløst sjov! Legetøj uden batterier hjælper med at booste bø

2 på lager

Varenummer (SKU): 31108 Kategorier: , ,

Brand

LEGO

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LEGO Creator Familieferie med campingvogn – 31108”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...