LEGO Super Mario 71363 Ørken-pokey – udvidelsessæt

DKK 179,95 inkl. moms

• Børn kan føje en spændende, hammersvingende udfordring til deres LEGO® Super Mario™ Eventyr med Mario – startbane og konkurrere mod vennerne med det sjove Ørken-pokey – udvidelsessæt (71363).
• Sættet indeholder en hammer-drejeskive, som LEGO® Mario™ (figuren medfølger ikke) kan bruge til at vælte en bygbar kaktuslignende pokey-figur stykke for stykke, samt en Monty Muldvarp-figur, der kan besejres for at optjene flere belønninger.
• Der spilles musik, når LEGO® Mario™ (figuren medfølger ikke) anbringes på hammer-drejeskiven, og hver af de 3 actionklodser i dette byggesæt til børn får LEGO Mario til at reagere på forskellige måder, når han hopper på dem.
• Dette kreative LEGO® legetøjssæt med 180 elementer vil være en sjov gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 6 år, der allerede har Eventyr med Mario – startbane, og kan inspirere dem til at bygge og tilpasse deres egne unikke baner.
• Dette modul er over 12 cm højt, 21 cm bredt og 12 dybt i sin grundform. Det kan ombygges og kombineres på mange måder med startbanen og andre LEGO® Super Mario™ udvidelsessæt.
• Dette legesæt bruger ikke batterier – kombiner det med Eventyr med Mario-startbanen for at få endnu mere actionfyldt gameplay. Sættet omfatter klar vejledning, så

2 på lager

Varenummer (SKU): 71363 Kategorier: , ,

Brand

LEGO

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LEGO Super Mario 71363 Ørken-pokey – udvidelsessæt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...