Tilbud

LEGO Super Mario 71365 Kødædende planterutsjebane – udvidelsess

DKK 269,95 DKK 239,00 inkl. moms

• Børn kan føje det geniale leget Kødædende planterutsjebane – udvidelsessæt (71365) til deres LEGO® Super Mario™ Eventyr med Mario – startbane (71360) og konkurrere mod venner om at mestre den glidende vippeudfordring.
• Dette samler-legetøjssæt omfatter en bygbar vippe med en platform på skinner, som LEGO® Mario™ (figuren medfølger ikke) kan stå på. Spillerne skal vippe hurtigt for at vinde mønter, men skal samtidig holde sig fri af de kødædende planter i hver ende.
• Tidsblokken i dette udvidelsessæt giver spillerne mulighed for at få mere tid på banen. Dette modul omfatter også legetøjsfigurer af goomba og koopa troopa, som LEGO® Mario™ kan besejre for at vinde flere mønter.
• Dette LEGO® byggelegetøj med 217 elementer vil være en sjov gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 7 år og kan inspirere dem til at skabe deres egne unikke baner og lære nye færdigheder for at blive bedre til at indsamle mønter.
• Dette modul er over 12 cm højt, 27 cm bredt og 23 cm dybt i sin grundform og kan ombygges og kombineres på mange måder med startbanen og andre LEGO® Super Mario™ udvidelsessæt.
• Dette kreative legetøjsbyggesæt bruger ingen batterier – det kommer til live, når det kombineres med LEGO® Mario™ figuren i startbanen. Sættet

5 på lager

Varenummer (SKU): 71365 Kategorier: , , ,

Brand

LEGO

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LEGO Super Mario 71365 Kødædende planterutsjebane – udvidelsess”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...